contact us

For general inquiries use the form on the right and for all other inquiries please contact us at curious@muselab.in. 

Employment Inquiries

Please send resumes and portfolios electronically at curious@muselab.in. Ensure that all document(s) can be opened and printed from Microsoft Word or Adobe Acrobat.
The total file size of the document(s) should not exceed 5mb.

011.jpg

Suite 601, 6th Flr, Zafryn Chamber, Oil Depot Rd, Sewri E, Mumbai, MH, 400015

India

+91 9820146139

MuseLAB is an end-to-end design studio; offering a bespoke and leading-edge approach to design. With a precise focus on unique and highly customized environments, interiors and furniture. In 2012 partners Huzefa Rangwala and Jasem Pirani founded the studio built upon their shared passion for design. Each space and or product embodies integrity and is created with the same care, skill and attention to detail.

Project-Image.jpg

Wellness Haven

Proposed for a site in Osian, Jodhpur this settlement; a wellness and recreational resort is a response to the mystery and magic of the desert landscape. The planned structures provide sweeping views of the unending views of the desert. The resort has been designed to blend into the desert landscape with natural hues, materials and textures. The structures are low lying in proportion with the scale of the landscape.

Arrival to the resort is planned through an entrance court that leads to the entry corridor and a reception area that provides a view of the estate that lies ahead. Designed around the pool court is a gymnasium, library and a restaurant.

The site slopes up as we move north and so the private suites and villas are placed on either side of the axis with uninterrupted outward views towards the east and west. At the centre of this development a spa is located which is a calming haven of wellness.

Proposed for a site in Osian, Jodhpur this settlement; a wellness and recreational resort is a response to the mystery and magic of the desert landscape. The planned structures provide sweeping views of the unending views of the desert. The resort has been designed to blend into the desert landscape with natural hues, materials and textures. The structures are low lying in proportion with the scale of the landscape.

Arrival to the resort is planned through an entrance court that leads to the entry corridor and a reception area that provides a view of the estate that lies ahead. Designed around the pool court is a gymnasium, library and a restaurant.

The site slopes up as we move north and so the private suites and villas are placed on either side of the axis with uninterrupted outward views towards the east and west. At the centre of this development a spa is located which is a calming haven of wellness.   

 

ENTRANCE CORRIDOR

ENTRANCE CORRIDOR

POOL COURT AERIAL

POOL COURT AERIAL

SPA/ WELLNESS AERIAL

SPA/ WELLNESS AERIAL

 
 
ESTATE VIEW FROM RECEPTION AREA

ESTATE VIEW FROM RECEPTION AREA

POOL COURT

POOL COURT

SPA-STEP POOL

SPA-STEP POOL